Het RIZIV zoekt een directeur-generaal om de missie van de Dienst voor geneeskundige verzorging in goede banen te leiden

“U houdt van uitdagingen? Hoe groter de doelstelling, hoe groter uw motivatie? U hebt geen schrik van afstanden? Uw expertise in de ziekteverzekering is uw drijfveer?” Dat is een greep uit het profiel dat we zoeken voor de functie van directeur-generaal van onze Dienst voor geneeskundige verzorging van het RIZIV.De Dienst voor geneeskundige verzorging is 1 van de 5 grote kerndiensten van het RIZIV, een sleutelorganisatie in de domeinen van de geneeskundige verzorging en de sociale zekerheid.

  • Doelstellingen: zorgkwaliteit, zorg die maximaal toegankelijk en duurzaam is, met respect voor het budget
  • Vereisten: visie, expertise, overleg, vernieuwing
  • Partners: professionals uit de gezondheidszorg, ziekenfondsen, wetenschappers, ... en natuurlijk ook meer dan 11 miljoen potentiële patiënten!

Ter zake: het gaat hier om een strategische functie met een grote verantwoordelijkheid en een belangrijke maatschappelijke impact. Een ruim universum, maar soms ook de beslotenheid van de cockpit, vormen uw delicate maar evenzeer interessante werkterrein.

Aan het stuur van de Dienst voor geneeskundige verzorging is arts zijn een troef, maar geen noodzaak.

We zoeken bovenal een specialist met een passie voor de ziekteverzekering, maar ook met een vaste tred!

We nodigen kandidaten uit om die eerste stap te zetten tot 16 september via Selor, het rekruteringsbureau van de federale organisaties.

Voor meer info over de functie, het profiel en ons aanbod: raadpleeg de website van Selor.

 

Contacten