Administratief assistent (m/v/x) – startbaanovereenkomst

Het RIZIV zoekt regelmatig administratief assistenten met een startbaanovereenkomst. Bent u jonger dan 26 jaar? Solliciteer spontaan en ontdek of het RIZIV een aanbod heeft.

Functie-inhoud

U handelt administratieve, organisationele en facilitaire taken af voor een klant of een dienst, om zo de dienstverlening van het RIZIV optimaal te ondersteunen.

  • u zorgt voor het opstellen, aanpassen en/of controleren van administratieve documenten waarvan de inhoud aan een beperkte analyse onderwerpt, overeenkomstig de procedures of de geldende regels.
  • u hebt verschillende praktische taken tijdens activiteiten of evenementen en  speelt in op onverwachte situaties.
  • u antwoordt op concrete vragen of klachten van klanten en kiest uit de bestaande alternatieven.
  • u klasseert dossiers, documenten of andere relevante informatie voor de dienst overeenkomstig de procedures of de geldende regels.
  • u voert gegevens in databases in en past ze aan, zodat de organisatie kan beschikken over gestructureerde informatie.

Profiel

U bent jonger dan 26 jaar
U hebt een diploma hoger secundair onderwijs behaald aan een Nederlandstalige school.

Hoe solliciteren?

Stuur uw CV en een motivatiebrief naar hrtalent@riziv-inami.fgov.be.

Als u aan de deelnemingsvoorwaarden voldoet, nodigen we u uit voor een eerste gesprek over uw parcours en uw motivatie voor de functie.

Als u slaagt voor dat gesprek, nodigen we u uit voor een tweede selectieproef. Tijdens die proef werkt u een casus uit, daarna volgt een gesprek met een jury die de competenties in verband met de functie evalueert (competentiewoordenboek).

Contacten

Laatst aangepast op 28 februari 2019