print

Uw bezoek aan ons hoofdkantoor in Brussel

U vindt ons hoofdkantoor in Brussel aan de Galileelaan 5. Wil u zich voorbereiden op uw bezoek? Hieronder alle praktische info die nuttig kan zijn.

Op deze pagina:


Hoe kan u ons kantoor bereiken?

U vindt ons hoofdkantoor aan de Galileelaan 5 in Brussel.

U komt met het openbaar vervoer?
Ons toegangsplan voor het openbaar vervoer toont de verschillende mogelijkheden om ons vlot te bereiken.  

U komt met de wagen en heeft een afspraak? Dan kan u gratis parkeren in de Qpark parking aan de Pachecolaan 7, 1000 Brussel.

  1. Wanneer u op de dag van uw vergadering arriveert, kan u binnenrijden door het gebruik van uw bankkaart (de slagboom opent).
  2. Wanneer u geparkeerd bent, gaat u te voet naar de ingang van het gebouw aan de Galileelaan 5 (8 minuten wandelen).
  3. Wanneer u het gebouw binnenkomt, gaat u best eerst naar het onthaal op het gelijkvloers om uw parkeervoucher op te halen. Met deze voucher zal u de parking later kunnen buitenrijden.
  4. Bij het buitenrijden van de parking brengt u eerst de voucher in en dan uw bankkaart. De betaalautomaat zal een te betalen bedrag van 0 euro aangeven. Daarna kan u de parking verlaten.

Voor bezoekers met een beperkte mobiliteit is parkeren altijd mogelijk in ons gebouw zelf.
De inkom van de parking bevindt zich links van de inkom van het gebouw. De uitgang van de parking is via de Brialmontstraat. Na het parkeren op verdieping -1, kan u de lift nemen naar de gelijkvloerse verdieping, waar u het onthaal vindt.

Een vlot verloop van uw bezoek

Tijdens de kantooruren is ons gebouw toegankelijk voor iedereen. Om de vergaderruimtes te bereiken heeft u een QR-code nodig die de ‘poortjes’ opent.

Wat als u uw QR-code niet bij de hand hebt?

Als u de QR-code niet bij hebt, kan u altijd terecht bij het digitaal onthaal recht tegenover de inkom. Aan de hand van uw eID kan u zich hier aanmelden en een nieuwe QR-code afprinten.Ervaart u toch problemen of moeilijkheden met het digitaal onthaal, kan u steeds terecht bij de medewerkers aan de onthaalbalie, rechts van de inkom. Zij helpen u graag verder.

Het congrescentrum bevat verschillende zones met vergaderzalen. In uw uitnodiging leest u het lokaal en de zone waar u verwacht wordt:

  • Zone A: de vergaderzalen van zone A bevinden zich op het gelijkvloers. Deze bereikt u door de onthaalbalie te passeren en aan de rechterkant van het gebouw de poortjes te openen met uw QR-code.
  • Zone B – G: de vergaderzalen van zone B t.e.m. G bevinden zich op de eerste verdieping. Deze bereikt u gemakkelijk via de grote trap links van de inkom. Op de eerste verdieping bevindt zich ook een onthaalbalie, waar u terecht kan voor vragen of meer informatie.
  • Zone H: De vergaderzalen van zone H bevinden zich op de tweede verdieping. Deze bereikt u via de grote trap links van de inkom. Bij het bovenkomen, ziet u dat op de signalisatie ‘vergaderzalen H’ aangewezen staat. U volgt deze pijlen tot bij de deur en trap naar de tweede verdieping. Via het bedrijfsrestaurant, zal u opnieuw via de signalisatie naar zone H begeleid worden.

Wilt u gebruik maken van het wifinetwerk? Zoek dan naar ‘Health-guest’ bij netwerken en gebruik de code die u via sms toegestuurd zal worden.

Voor of na uw vergadering kan u steeds plaatsnemen op een van de werkplekken in onze medialounge (op het gelijkvloers, rechts van het onthaal) of op de eerste verdieping.

Onze faciliteiten

Onze gebouwen zijn recent gerenoveerd met aandacht voor de toegankelijkheid en de nieuwe manier van werken.
Bent u een bezoeker met beperkte mobiliteit? De medewerkers van het onthaal staan klaar om u te begeleiden bij het betreden van het gebouw en de vergaderzalen. U vindt ze aan de onthaalbalie bij de hoofdingang. Wanneer het gebruik van de draaideur moeilijk is, kan u aanbellen rechts van de ingang voor begeleiding.

Bezoekers met beperkte mobiliteit die met de wagen komen, kunnen parkeren in de parking van de Galileelaan op -01.

Geeft u borstvoeding en heeft u behoefte aan een privéruimte voor het afkolven? Geen enkel probleem. Op de eerste verdieping is een borstvoedingslokaal aanwezig.
Wenst u van deze ruimte gebruik te maken? Vraag dit dan aan de medewerkers van het onthaal op de gelijkvloerse of eerste verdieping.

Heeft u nog iets anders nodig? Laat het weten aan de organisator van uw vergadering die de collega’s aan het onthaal kan waarschuwen.