print

De intense samenwerking tussen het RIZIV, de FOD en het FAGG krijgt concreet vorm in één gebouw met één gemeenschappelijk Service Center Gezondheid

15-02-2021

In maart verhuizen we met de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu en het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) naar een nieuw gebouw. 

U kan ons bereiken via een algemeen contactpunt dat we met de FOD Volksgezondheid en later het FAGG zullen delen: het Service Center Gezondheid.

Op deze pagina:


Hoe kan u ons bereiken?

Rechtstreeks contact met elke dienst

Al onze diensten blijven rechtstreeks bereikbaar per telefoon of e-mail. Onderaan de pagina's van onze website vindt u de specifieke contactgegevens over elk onderwerp.

1 gemeenschappelijk contactpunt

U kan ons ook bereiken via het Service Center Gezondheid:

  • per telefoon op 02 524 97 97, van maandag tot vrijdag, van 8 tot 13 uur
  • via het contactformulier.

De medewerkers van ons Service Center coördineren uw vragen, volgen ze op en zorgen ervoor dat ze bij de juiste dienst terechtkomen.

U staat centraal in de opzet van dit Service Center Gezondheid dat u een unieke toegangspoort biedt en uw contacten met onze instellingen zal vereenvoudigen.

Het Service Center betekent voor ons ook een stap vooruit in onze samenwerking met de FOD Volksgezondheid en het FAGG.

Gezond en duurzaam samenwerken aan de gezondheid.

Wij werken al lang samen met de FOD Volksgezondheid en het FAGG aan de verbetering van onze diensten. Die samenwerking kwam in 2015 in een stroomversnelling na de beslissing van de Regering om een "redesign" door te voeren van de federale administraties, en gemeenschappelijke beleidsdoelen op te maken voor de federale gezondheidszorgadministraties.

Om onze samenwerking verder te optimaliseren kozen we om samen met de drie instellingen één gebouw te delen dat net gerenoveerd is en een gemeenschappelijke visie na te streven:  Samen werken aan de gezondheid in een geest van duurzame ontwikkeling.

Onze 3 instellingen behouden hun identiteit en hun eigen opdrachten. Maar vanaf de 1e week van maart, werken we (samen) in eenzelfde gebouw. 
Ons nieuw adres?  Galileelaan 5/01, 1210 Brussel.

Meer informatie