print

6 redenen om voor het RIZIV te kiezen

Het RIZIV biedt naast jobs met een maatschappelijke impact, een marktconform loon met talrijke voordelen. Ontdek ze hieronder!

Op deze pagina:

Onze voordelen in 6 punten

1. Sociale impact

Het RIZIV biedt u een job met een impact en de mogelijkheid om op een beduidende wijze bij te dragen tot het maatschappelijk leven.  In uw werkomgeving wordt de nadruk gelegd op de ontwikkeling van competenties, op gelijkheid van kansen en diversiteit.

En dat allemaal binnen een organisatie die zich volop voorbereidt op de overstap naar de New Way of Work (NWOW).

2. Opleiding en ontwikkeling

U hebt heel wat mogelijkheden om gedurende de werkuren opleidingen te volgen en de mogelijkheid tot interne mobiliteit.

3. Flexibiliteit

Het evenwicht tussen privé- en beroepsleven is mogelijk door flexibele werkuren, de mogelijkheid tot thuiswerk, minimum 26 dagen jaarlijks verlof en de sluiting tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

4. Infrastructuur en toegankelijkheid

Het RIZIV is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (halte Kruidtuin) als u naar het werk komt. Voor het woon-werkverkeer kan u gratis het openbaar vervoer gebruiken of een fietspremie aanvragen. Ten slotte serveert het bedrijfsrestaurant gezonde en duurzame maaltijden tegen democratische prijzen.

5. Welzijn

In geval van gezondheidsproblemen kan u terugvallen op een voordelige hospitalisatieverzekering. Om een goed evenwicht tussen beroeps- en privéleven aan te moedigen, heeft u recht  op de voordelen van de Fed+-kaart en op allerlei sociale voordelen (via de sociale dienst).

6. Aantrekkelijke wedde

U krijgt een marktconforme wedde overeenkomstig de federale weddeschalen (zie de website van BOSA), met de mogelijkheid om nuttige ervaring voor de functie te laten valoriseren.  U kan ook een tweetaligheidspremie krijgen (nadat u slaagt voor de taalexamens van Selor).

Contacten

Dienst HR talent

E-mail: jobselect@riziv-inami.fgov.be